header_sv
Week 26 - 1 juli 2021

Fien Sant nieuwe kinderburgemeester

Fien Sant nieuwe kinderburgemeester

De 10-jarige Fien Sant neemt als nieuwe kinderburgemeester het stokje over van Mahdi el Farissi. Fien wordt op dinsdagavond 13 juli geïnstalleerd als kinderburgemeester. Romaisa Achahbar en Isa van der Putte zijn het komende schooljaar de adviseurs van de kinderburgemeester.


‘IJsjes van Elly’ voor schoolkinderen Breukelen

‘IJsjes van Elly’ voor schoolkinderen Breukelen

Maandag 28 juni deelden burgemeester Ap Reinders, Annet Schoevaars en Mieke Arntz ijsjes uit aan de schoolkinderen van groep 3 van De Regenboog in Breukelen. Zij deden dit namens de ‘Elly Stichting’ volgens het testament van Elly van Stekelenburg. Een ijsje van Elly, een echte Breukelense traditie, uitgedeeld op haar geboortedag.


TONK-regeling verhoogd: vraag tegemoetkoming in woonkosten aan

TONK-regeling verhoogd: vraag tegemoetkoming in woonkosten aan

Inwoners die door de coronacrisis minder inkomen hebben, konden al in aanmerking komen voor een tegemoetkoming in hun woonkosten. De gemeente heeft die bijdrage nu met terugwerkende kracht verhoogd tot € 4.500. Inwoners kunnen deze bijdrage aanvragen tot 1 oktober 2021. Wie de TONK al ontving, krijgt het verschil automatisch nabetaald.


Lokale herstelagenda voor herstart samenleving

Lokale herstelagenda voor herstart samenleving

Het college van B&W heeft de lokale herstelagenda vastgesteld. De herstelagenda heeft als doel om het herstel van de samenleving te versnellen, na alle negatieve effecten van de coronacrisis.


Veteranen ontvangen speciale munt

Veteranen ontvangen speciale munt

Burgemeester Ap Reinders heeft een exemplaar van een speciale herdenkingsmunt overhandigd aan de heer D.R. Braggaar, voorzitter van de Vereniging Veteranen Breukelen. Als blijk van waardering en erkenning ontvangen alle veteranen in Stichtse Vecht die staan ingeschreven bij het Nederlands Veteraneninstituut deze week per post de munt.


Onderwerpen raadsvergadering 6 juli

Onderwerpen raadsvergadering 6 juli

Op dinsdag 6 juli 2021 neemt de gemeenteraad onder andere besluiten over de fusie van 2 scholen in Nigtevecht en de jaarstukken 2020. Ook is er het spreekrecht voor inwoners en de benoeming van een nieuw commissielid voor het CDA.


Zwerfvuil in de bermen opgeruimd

Zwerfvuil in de bermen opgeruimd

Op plekken waar het maaisel van de laatste maaironde is achtergebleven, ruimen medewerkers van KansisGroen vanaf deze week het zwerfvuil in de bermen op. Zie je deze toppers langs de kant van de weg? Geef ze een beetje ruimte en een grote glimlach! Ze zijn begonnen op de randweg in Maarssenbroek. Na Maarssenbroek werken ze in 4 tot 5 weken de hele gemeente door.


Privacy-informatie nieuwsbrieven uitgebreid

Privacy-informatie nieuwsbrieven uitgebreid

De privacy-informatie van de gemeentelijke online nieuwsbrieven is uitgebreid. Door je aan te melden voor een van onze nieuwsbrieven geef je de gemeente toestemming om je e-mailadres te verwerken. Jouw e-mailadres werd en wordt alleen gebruikt voor het toesturen van de nieuwsbrief.

Daarnaast kijken we ook naar klikgedrag: hoeveel mensen de nieuwsbrief openen en hoe vaak artikelen gelezen worden. De gemeente kijkt daarbij naar totale aantallen. Niet naar het klikgedrag van individuele abonnees. Dit vermelden we nu ook in onze privacy-informatie bij aanmelding voor de nieuwsbrief.

Je kunt je op ieder moment uitschrijven of je persoonlijke voorkeuren aanpassen via de links onderaan de ontvangen nieuwsbrief. Na uitschrijven ontvang je geen nieuwsbrief meer en verwijderen we jouw e-mailadres uit ons bestand.


Vacatures

Vacatures

Werken bij gemeente Stichtse Vecht? Bekijk onze openstaande vacatures. We kijken uit naar je reactie!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content