header_sv
Week 40 - 1 oktober 2020

Videoboodschap burgemeester Ap Reinders

Videoboodschap burgemeester Ap Reinders

Helaas stijgt het aantal coronabesmettingen in onze gemeente. Daarom doen we, net als in de rest van het land, een stapje terug. Dat is de enige manier om het virus een halt toe te roepen. Bekijk de videoboodschap van de burgemeester.


Steunpakket cultuur- en erfgoedsector

Steunpakket cultuur- en erfgoedsector

De provincie Utrecht heeft de overbruggingsregeling binnen het steunpakket voor de cultuur- en erfgoedsector vastgesteld. Culturele instellingen die door de coronacrisis zwaar zijn getroffen, kunnen in aanmerking komen. Van 7 tot 22 oktober 2020 kan een aanvraag ingediend worden.


Start Week tegen Eenzaamheid

Start Week tegen Eenzaamheid

Van 1 tot en met 8 oktober is de Week tegen Eenzaamheid. Tijdens deze week vragen we in Stichtse Vecht volop aandacht voor het onderwerp eenzaamheid. Doel: eenzaamheid bespreekbaar maken en zo het taboe op eenzaamheid doorbreken. Hiervoor worden verschillende activiteiten georganiseerd, onder de noemer ‘Samen tegen eenzaamheid Stichtse Vecht’.


Commissievergaderingen Fysiek en Sociaal Domein

Commissievergaderingen Fysiek en Sociaal Domein

Aankomende dinsdag 6 oktober vergaderen de commissies Fysiek Domein en Sociaal Domein. De commissies vergaderen digitaal. De commissievergaderingen zijn live te bekijken.


Sportakkoord Stichtse Vecht

Sportakkoord Stichtse Vecht

Welzijn Stichtse Vecht, Sport4All, de Sportraad en gemeente Stichtse Vecht maakten samen het ‘Sportakkoord Stichtse Vecht’. Hierin staan acties om mensen met plezier aan het sporten en bewegen te krijgen. Belangrijk, want genoeg bewegen is gezond. Iedereen moet daarom kunnen sporten en bewegen in Stichtse Vecht.


Herstel en behoud legakkers Kievietsbuurten

Herstel en behoud legakkers Kievietsbuurten

De gemeente is gestart met het project Herstel en duurzaam behoud legakkerlandschap Kievitsbuurten. We gaan op strategische plekken legakkers herstellen, maar helpen ook om de natuur in dit gebied te versterken en de waterkwaliteit te verbeteren. Zo kunnen we nog lang blijven genieten van dit unieke gebied.


Vacatures

Vacatures

Werken bij gemeente Stichtse Vecht? Bekijk onze openstaande vacatures. We kijken uit naar je reactie!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content