header_sv
Week 37 - 11 september 2020

Ga dit weekend naar Open Monumentendag!

Ga dit weekend naar Open Monumentendag!

Het is bijna zover! De Open Monumentendag 2020 gaat komend weekend (in aangepaste vorm) van start. Op 12 en 13 september openen diverse monumenten hun deuren voor publiek.

Aan ons als gastgemeente de eer om de landelijke dag (digitaal) te openen. Het landelijk comité maakte een film over de mooie monumenten in Stichtse Vecht.


Opschoondag: dit zijn de locaties

Opschoondag: dit zijn de locaties

In een schone wijk woon je prettiger. Daarom gaan op zaterdag 19 september, tijdens de Landelijke Opschoondag/World Cleanup Day, in 5 wijken van Stichtse Vecht inwoners de straat op om zwerfvuil op te ruimen. Help je mee bij zo’n gezellige opschoonactie?


Derde steunpakket voor ondernemers

Derde steunpakket voor ondernemers

De impact van het coronavirus op banen en economie houdt aan. Daarom komt het kabinet met een derde steun- en herstelpakket voor ondernemers en werkenden, dat volgt op de 2 eerdere noodpakketten. Het nieuwe pakket loopt van 1 oktober 2020 tot 1 juli 2021.


Gemeente wil beschoeiingen in Maarssenbroek planmatiger beheren

Gemeente wil beschoeiingen in Maarssenbroek planmatiger beheren

Veel beschoeiingen in Maarssenbroek zijn na 30-40 jaar aan vervanging toe. Er zijn al veel losse stukken vervangen. Soms door de gemeente, soms door tuineigenaren bij het ophogen of herinrichten van hun tuin. We voeren dit najaar eerst een inspectie uit om een zo compleet mogelijk beeld te krijgen. Dat doen we vanaf het water.


Commissievergaderingen op 15 en 16 september

Commissievergaderingen op 15 en 16 september

Aankomende week komen in de commissie Bestuur en Financiën en de commissie Fysiek domein onder andere de volgende onderwerpen aan bod: de bestuursrapportage, het bestemmingsplan Harmonieplein, de Gebiedsvisie Atlantische Buurt en de Motie van de PvdA over het afschaffen van de verhuurdersheffing.


Vacatures

Vacatures

Werken bij gemeente Stichtse Vecht? Bekijk onze openstaande vacatures. We kijken uit naar je reactie!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content