header_sv
Week 24 - 11 juni 2020

Denk mee over de toekomst van Stichtse Vecht

Denk mee over de toekomst van Stichtse Vecht

Hoe ziet Stichtse Vecht er in de toekomst volgens jou uit? Wat voor gemeente willen we met elkaar zijn? En welke keuzes horen daarbij? Dit leggen we vast in een omgevingsvisie. Het gaat om jouw leefomgeving. Daarom vragen we jou om mee te denken en de enquête in te vullen.


Stichtse Vecht krijgt meerderheidscoalitie

Stichtse Vecht krijgt meerderheidscoalitie

Lokaal Liberaal treedt toe tot de huidige coalitie van de fracties VVD, PvdA en CDA. Hierdoor krijgt Stichtse Vecht weer een meerderheidscoalitie en wordt het college uitgebreid met een vierde wethouder. Als kandidaat-wethouder heeft Lokaal Liberaal het raadslid en voormalig wethouder Frank van Liempdt voorgedragen. Op dinsdag 7 juli vindt de installatie plaats van de beoogd wethouder.


Verwijderen eikenprocessierups gestart

Verwijderen eikenprocessierups gestart

We zijn gestart met het verwijderen van nesten van de eikenprocessierups. Zie je de aannemer aan het werk, houd dan afstand of neem een andere route. Tijdens het verwijderen van de nesten kunnen brandharen van de rupsen makkelijk wegwaaien. Die brandharen kunnen jeuk en huiduitslag veroorzaken.


Brandweerpost Westbroek-Tienhoven

Brandweerpost Westbroek-Tienhoven

Samen met gemeente De Bilt en de Veiligheidsregio Utrecht werken we aan een nieuwe brandweerpost in Westbroek-Tienhoven. In april is besloten om het pand aan de Kerkdijk 176 in Westdijk aan te kopen. Dit pand wordt de locatie voor de gezamenlijke brandweerpost Westbroek-Tienhoven.


Jaarstukken 2019

Jaarstukken 2019

Het college van Stichtse Vecht heeft dinsdag 9 juni de financiële jaarstukken 2019 vastgesteld en legt deze ter besluitvorming aan de raad voor. Het college stelt de raad voor om het negatieve saldo op te vangen met de algemene reserve, die ruim voldoende is.


Spreekuur wijkcommissie Breukelen Noord

Spreekuur wijkcommissie Breukelen Noord

De wijkcommissie komt nog steeds niet fysiek bijeen en maakt gebruik van videovergaderingen. Er is daarom geen spreekuur. Wel kun je vragen en opmerkingen aan ons kwijt!


Wie wordt de nieuwe kinderburgemeester?

Wie wordt de nieuwe kinderburgemeester?

We zijn op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester! Wil jouw zoon, dochter, nichtje of buurjongen Merle opvolgen? Alle basisschoolleerlingen die na de zomervakantie (2020-2021) in groep 8 zitten, kunnen zich opgeven!


Commissievergaderingen op 16 juni

Commissievergaderingen op 16 juni

In de digitale commissievergadering Fysiek domein van aankomende week wordt onder andere gesproken over de strategische koers van de dorpshuizen en wijkcentra, het Ruimtelijk Economisch Programma en een motie over participatie.


Fotowedstrijd ‘Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie’

Fotowedstrijd ‘Iconen van de Oude Hollandse Waterlinie’

Doe mee aan de fotowedstrijd van Stichting Oude Hollandse Waterlinie! De opdracht is om een gebouw of monument te fotograferen dat in verband staat met de Oude Hollandse Waterlinie en dat binnen dit gebied valt. Iedereen mag meedoen, van amateur tot professional. Je hebt tot 30 september 2020 de tijd om maximaal 3 foto’s in te sturen.


Vacatures

Vacatures

Werken bij gemeente Stichtse Vecht? Bekijk onze openstaande vacatures. We kijken uit naar je reactie!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content