header_sv
Week 25 - 18 juni 2020

Ken je iemand die een lintje verdient? Laat het ons weten!

Ken je iemand die een lintje verdient? Laat het ons weten!

Ken je iemand die je wil voordragen voor de lintjesregen in april 2021? Dien dan een aanvraag in. Omdat het toekennen van een Koninklijke onderscheiding een uitgebreide procedure is en veel tijd vraagt, moet je voordracht vóór 15 juli 2020 ingeleverd zijn.


Vrijwilligers in het zonnetje

Vrijwilligers in het zonnetje

De Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht zet deze week samen met de vrijwilligersorganisaties van Stichtse Vecht álle vrijwilligers in het zonnetje. Wethouder Hetty Veneklaas: ‘Ik sluit me daar graag bij aan en geef namens de gemeente alle vrijwilligers een grote pluim. Dat hebben ze dik verdiend.’


Goede start op de basisschool

Goede start op de basisschool

Wij willen dat kinderen zich kunnen ontwikkelen. Er zijn veel activiteiten die bijdragen aan de ontwikkeling van kinderen. Denk aan vrijwilligers die voorlezen bij kinderen met een taalachterstand. Of onderwijs al voordat een kind naar de basisschool gaat. Deze activiteiten staan in het Actieplan Onderwijskansen.


Bestrijding Japanse duizendknoop: help je mee?

Bestrijding Japanse duizendknoop: help je mee?

De Japanse duizendknoop is een woekerplant die schade veroorzaakt aan woningen, wegen en andere bouwwerken. Daarom is het belangrijk dat we deze plant bestrijden. Zie jij de Japanse duizendknoop in de openbare ruimte? Bekijk op de kaart op stichtsevecht.nl/woekerplant of de plant al gemeld is. Zo niet, meld de plant dan via de kaart!


Commissievergaderingen op 23 juni

Commissievergaderingen op 23 juni

Aankomende week worden de politieke partijen onder andere bijgepraat over de ontwikkelplannen van Winter Trust bij Bisonspoor, de Maatschappelijke Opvang en Beschermd Wonen, het gebiedsgericht werken en de aanpak en gevolgen van Covid-19 in Stichtse Vecht.


Vacatures

Vacatures

Werken bij gemeente Stichtse Vecht? Bekijk onze openstaande vacatures. We kijken uit naar je reactie!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content