header_sv
Week 17 - 23 april 2020

Koningsdag vieren we thuis!

Koningsdag vieren we thuis!

Burgemeester Ap Reinders: ‘Dit jaar vieren we Koningsdag thuis. Om Stichtse Vecht toch in oranjesfeer te brengen roep ik alle inwoners op om op 27 april de Nederlandse vlag met oranje wimpel uit te hangen.’ Er zijn nog meer landelijke initiatieven, zoals de digitale vrijmarkt en een nationale toost.


Postactie: bezorg ouderen een geluksmomentje

Postactie: bezorg ouderen een geluksmomentje

Kinderburgemeester Merle Schweppe vraagt iedereen om kaarten te maken voor ouderen in Stichtse Vecht. Samen met de politie en Jeugd-Punt wil Merle kwetsbare ouderen een glimlach bezorgen. Tot en met 2 mei staan speciale postbakken in de gemeente om de kaarten te verzamelen.


Verlenging coronamaatregelen

Verlenging coronamaatregelen

Voorlopig worden de maatregelen in de aanpak van het coronavirus verlengd. Wel komt er meer ruimte voor kinderen en jongeren. De basisscholen, kinderopvang en buitenschoolse opvang gaan open vanaf 11 mei 2020. Middelbare scholen volgen vanaf dinsdag 2 juni.


Alle corona-informatie op 1 plek

Alle corona-informatie op 1 plek

Er is veel informatie over corona. Op onze menupagina vind je het overzicht. Van het laatste nieuws tot informatie over evenementen en hulp voor inwoners.


Tuinzakservice

Tuinzakservice

Vanwege de drukte bij de afvalscheidingsstations is het niet meer mogelijk daar een tuinzak op te halen. Vraag een tuinzak aan via onze website en krijg ‘m binnen 5 werkdagen thuis bezorgd. Vul het formulier opnieuw in als je de tuinzak wilt laten ophalen.


Stremming Vechtbrug in Breukelen op 30 april

Stremming Vechtbrug in Breukelen op 30 april

Er wordt onderzoek gedaan bij de Vechtbrug. Zo kunnen we vaststellen wat de fundering van de nieuwe brug moet worden. Op donderdag 30 april kan autoverkeer van 09:00 tot 11:00 uur daarom niet over de brug. Voetgangers en fietsers kunnen de brug wel gebruiken.


Vacatures

Vacatures

Werken bij gemeente Stichtse Vecht? Bekijk onze openstaande vacatures. We kijken uit naar je reactie!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content