header_sv
Week 22 - 28 mei 2020

Brief burgemeester over de versoepeling maatregelen

Brief burgemeester over de versoepeling maatregelen

‘De maatregelen tegen de bestrijding van het coronavirus hebben de afgelopen 11 weken veel van ons gevraagd. Stukje bij beetje hebben we meer ruimte gekregen, en dat is fijn. Maar toch: het coronavirus is nog steeds onder ons en dat brengt onzekerheid met zich mee.’


Tijdelijke verkeersmaatregelen recreatieterreinen

Tijdelijke verkeersmaatregelen recreatieterreinen

Van vrijdag 29 mei tot en met woensdag 3 juni zijn tijdelijke verkeersmaatregelen van kracht voor De Strook (Nieuweweg) in Maarssen. Voor het recreatiegebied De Meent en Scheendijk in Breukelen gelden tijdelijke verkeersmaatregelen van zaterdag 30 mei tot en met maandag 1 juni.


Verkiezing kinderburgemeester 2020-2021

Verkiezing kinderburgemeester 2020-2021

We gaan op zoek naar een nieuwe kinderburgemeester! De termijn van Merle Schweppe zit er bijna op. Na de zomervakantie gaat zij naar de middelbare school. Wil jouw zoon of dochter Merle opvolgen? Alle basisschoolleerlingen die na de zomervakantie (2020/2021) in groep 8 zitten, kunnen zich opgeven!


Ophaaldagen oud papier in juni

Ophaaldagen oud papier in juni

Ook in juni hebben de afvalinzamelaars extra personeel vrijgemaakt om oud papier op te halen. De data vind je in de Afvalwijzer. Let op: in Nigtevecht, Vreeland, Kockengen en Nieuwer Ter Aa is de ophaaldag donderdag 25 juni. Zet je bak op tijd buiten, de inzameling start om 7:30 uur.


Onderzoek staat van gemeentelijke gebouwen

Onderzoek staat van gemeentelijke gebouwen

Het college van B&W stelt in de vastgoednota aan de raad voor om te onderzoeken wat er in de toekomst met de gebouwen die in het bezit zijn van de gemeente moet gebeuren. In de raadsvergadering van dinsdag 2 juni neemt de gemeenteraad een besluit over de vastgoednota.


Waarschuwing voor babbeltrucs

Waarschuwing voor babbeltrucs

Diefstal door een ‘babbeltruc’ komt steeds vaker voor, ook in Stichtse Vecht. Onbekenden bellen aan en gebruiken een mooie smoes om binnen te komen. Wanneer er wordt aangebeld, kijk dan altijd eerst even door het raam, de intercom of de deurspion of je de persoon aan de deur kent.


Gemeenteraad vergadert 2 juni digitaal

Gemeenteraad vergadert 2 juni digitaal

Op dinsdag 2 juni vergadert de gemeenteraad van Stichtse Vecht. Dit gebeurt voor het eerst digitaal. Naast een flink aantal hamerstukken spreekt de raad onder andere over de Planetenbaan en het Kwadrant in Maarssen, de vastgoednota, het integraal beleidskader Sociaal domein en de Subsidieregeling Stimuleringsfonds Duurzaamheid. Vanwege de lange agenda is er mogelijk uitloop naar woensdag 3 juni.


Vacatures

Vacatures

Werken bij gemeente Stichtse Vecht? Bekijk onze openstaande vacatures. We kijken uit naar je reactie!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content