header_sv
Week 31 - 30 juli 2020

Inzameling oud papier in augustus

Inzameling oud papier in augustus

Het was een hele puzzel voor onze afvalinzamelaar om data te vinden waarop het oud papier opgehaald kan worden in augustus. Dit lukt niet op de zaterdagen. Daarom wordt het oud papier op een andere dag opgehaald dan je gewend bent. De Afvalwijzer is hierop aangepast en een datumoverzicht vind je op onze website.


Zomeractiviteiten in Stichtse Vecht

Zomeractiviteiten in Stichtse Vecht

Doe deze zomer bijvoorbeeld mee met de activiteiten van het Jeugd-Punt en Sportpunt Stichtse Vecht! Of maak een mooie fietstocht. Thuisblijven saai? Niet met deze (coronaproof) tips en activiteiten.


Veilig zwemmen in coronatijd

Veilig zwemmen in coronatijd

Een verkoelende duik is heerlijk met warm weer. Let wel op dat je het veilig doet. Je kunt natuurlijk naar een van de zwembaden in Stichtse Vecht, zoals ‘t Kikkerfort in Breukelen en Zwembad Safari in Maarssenbroek. Reserveer vooraf op de website van het zwembad. Zwem je liever in natuurwater? Kies voor een van de officiële zwemplekken die vermeld staan op zwemwater.nl.


Evenement organiseren vanaf juli 2020

Evenement organiseren vanaf juli 2020

Een feest of evenement organiseren in Stichtse Vecht mag weer. Wel coronaproof natuurlijk! En dus heb je meer voorbereiding nodig dan voorheen. Wil jij een evenement organiseren? Lees op onze website hoe je dat doet.


Tijdelijke verkeersmaatregelen De Strook

Tijdelijke verkeersmaatregelen De Strook

Ga je in de zomervakantie (tot en met 31 augustus) naar De Strook en is het warmer dan 20 graden? Dan gelden er waarschijnlijk tijdelijke verkeersmaatregelen. Doel van deze maatregelen is een goede en veilige doorstroom van het verkeer. Daarmee dragen we bij aan een plezierig verblijf op De Strook.


Kinderburgemeester Mahdi voor het eerst in actie

Kinderburgemeester Mahdi voor het eerst in actie

Door de coronamaatregelen gaan veel inwoners, waaronder kinderen, niet op vakantie. Op de Zomer Sportkalender van Sportpunt Stichtse Vecht staan leuke en sportieve activiteiten in onze gemeente. Burgemeester Ap Reinders bezocht samen met kinderburgemeester Mahdi el Farissi een taekwondo- en weerbaarheidstraining in het dorpshuis Ons Genoegen in Nieuwer Ter Aa.


Vacatures

Vacatures

Werken bij gemeente Stichtse Vecht? Bekijk onze openstaande vacatures. We kijken uit naar je reactie!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content