header_sv
Week 5 - 4 februari 2021

Inlogincident nieuwsbrief

Inlogincident nieuwsbrief

Op donderdag 28 januari 2021 kreeg een inwoner tijdens het aanmelden voor onze nieuwsbrief onbedoeld toegang tot het systeem. De mailadressen van andere abonnees waren tijdelijk zichtbaar. Er was geen toegang tot andere functionaliteiten.

De abonnee nam direct contact op met de gemeente. Het lek is hierna meteen gedicht door de leverancier. Uit het systeemlogboek blijkt dat de technische onvolkomenheid niet eerder plaatsvond. De leverancier heeft aanvullende maatregelen getroffen, zodat dit in de toekomst niet meer voorkomt. Ook heeft de gemeente melding gedaan bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Als je vragen hebt, bel ons dan gerust op op 14 0346.


Groenonderhoud

Groenonderhoud

Deze maand zijn we aan de slag met het snoeien van gevaarlijke takken en vormbomen. Dat zijn bijvoorbeeld knotwilgen en leilindes. Ook worden er zieke essen gekapt en richten we binnenkort plantvakken met verouderde beplanting opnieuw in.


Vragen over je belastingaanslag? Bel de BghU!

Vragen over je belastingaanslag? Bel de BghU!

Huurders van woningen in Stichtse Vecht ontvingen afgelopen weekend de belastingaanslag van de BghU. Eigenaren van woningen ontvangen de belastingaanslag eind februari. Vragen over je belastingaanslag? Bel dan met de BghU en niet met de gemeente. De telefonische bereikbaarheid is vanwege corona tijdelijk uitgebreid met belavonden op 9, 11, 16 en 18 februari.


9 februari: Commissievergadering Fysiek Domein

9 februari: Commissievergadering Fysiek Domein

Op dinsdag 9 februari debatteren de commissieleden onder meer over het toerisme en over het versnellen van de woningbouw in Stichtse Vecht. Je kunt de vergadering thuis volgen door te kijken naar de livestream.


Onderzoek: Wat is er nodig om zelfredzaam te zijn?

Onderzoek: Wat is er nodig om zelfredzaam te zijn?

Wat is er nodig in onze gemeente op het gebied van preventie en welzijn? En voor wie? De organisaties uit de Vitale Coalitie (Leef, Handjehelpen, Welzijn Stichtse Vecht, Kwadraad, Bibliotheek, Jeugd-Punt) doen een onderzoek in onze gemeente.

Onderdeel van het onderzoek is een vragenlijst. Vul jij deze ook in? Invullen kan tot en met vrijdag 5 februari!


Ontwerpwijzigingsplan Gageldijk 37 Maarssen ter inzage

Ontwerpwijzigingsplan Gageldijk 37 Maarssen ter inzage

Het ontwerpwijzigingsplan Gageldijk 37 Maarssen ligt voor 6 weken ter inzage, vanaf vrijdag 5 februari tot en met donderdag 18 maart 2021. In die periode kun je een zienswijze indienen bij het college van burgemeester en wethouders.


Leerlingen Niftarlake denken mee over speelpleinen Kindcentrum

Leerlingen Niftarlake denken mee over speelpleinen Kindcentrum

Vanaf vandaag gaan 65 leerlingen van het Niftarlake college aan de slag om samen een ontwerp te maken voor de speelpleinen van het nieuwe kindcentrum in Maarssen-Dorp. Het speelplein van de basisscholen is straks openbaar toegankelijk, dus ook na schooltijd kunnen kinderen hier spelen. Dit speelplein sluit straks mooi aan op het nieuwe dorpsplein ‘Harmonieplein’.


Vacatures

Vacatures

Werken bij gemeente Stichtse Vecht? Bekijk onze openstaande vacatures. We kijken uit naar je reactie!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content