header_sv
Week 41 - 8 oktober 2020

Open brief burgemeester Reinders

Open brief burgemeester Reinders

‘Samen moeten we ervoor zorgen dat het aantal besmettingen afneemt en bijvoorbeeld de zorg niet verder onder druk komt te staan. We doen het voor onze dierbaren, het zorgpersoneel, voor een kwetsbare vriendin of buurman,’ aldus burgemeester Ap Reinders in zijn brief over het coronavirus.


Week van de Omgeving: praat online mee!

Week van de Omgeving: praat online mee!

Van 12 tot 17 oktober zou het de Week van de Omgeving zijn. Tijdens deze week wilden we graag met inwoners verder praten over de toekomst van Stichtse Vecht. Ons plan was om naar je toe te komen: op de markt, bij de supermarkt, op straat. Door de aangescherpte coronamaatregelen hebben we besloten dit niet te doen. Jouw en onze gezondheid staat voorop.


Plaatsing bladkorven in de wijk vanaf 12 oktober

Plaatsing bladkorven in de wijk vanaf 12 oktober

Op plekken waar veel bladeren van de boom vallen, kan het blad voor overlast zorgen. Jij kunt helpen de overlast te verminderen door de bladeren op te ruimen. Vanaf 12 oktober plaatsen we op verschillende plekken in de gemeente bladkorven waar je het opgeveegde bladafval in kwijt kunt.


Vervanging Vechtbrug in Breukelen

Vervanging Vechtbrug in Breukelen

De Vechtbrug is belangrijk voor het verkeer in Breukelen. Er zijn maatregelen genomen om de storingen en hinder voor het verkeer te verminderen, maar uit onderzoek blijkt dat de brug aan het einde van haar technische levensduur is. Het college wil daarom graag de Vechtbrug in Breukelen vervangen.


Week van de Veiligheid: stop ondermijning

Week van de Veiligheid: stop ondermijning

Ondermijning is een verzamelnaam voor verschillende vormen van criminaliteit die vaak verborgen blijven. Bijvoorbeeld: illegale hennepteelt, drugshandel en geld witwassen.

Je kunt meehelpen ondermijning te bestrijden door alert te zijn en door vermoedens te melden. Denk je dat een crimineel zaken met je wil doen? Zeg nee en meld het bij de politie.


Coming Out Day: activiteit Jeugd-Punt

Coming Out Day: activiteit Jeugd-Punt

Zondag is het Coming Out Day! Om te vieren dat iedereen er mag zijn organiseert Jeugd-Punt een middag om elkaar te ontmoeten en te leren kennen. Kom ook langs!


Commissievergaderingen Fysiek domein

Commissievergaderingen Fysiek domein

Op maandag 12, dinsdag 13 en woensdag 14 oktober zijn er commissievergaderingen Fysiek domein. De commissies vergaderen digitaal. Je kunt de vergaderingen volgen via de livestream.


Boomveiligheidscontrole najaar 2020

Boomveiligheidscontrole najaar 2020

Het is belangrijk dat de bomen in onze gemeente veilig en gezond blijven. Daarom kun je vanaf deze week door de hele gemeente onze boomtechnische experts aan het werk zien. Zij controleren 1 keer in de 3 jaar elke boom in de openbare ruimte op veiligheid: 14.000 bomen in totaal.


Vacatures

Vacatures

Werken bij gemeente Stichtse Vecht? Bekijk onze openstaande vacatures. We kijken uit naar je reactie!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content