header_sv
Week 15 - 9 april 2020

Gewijzigde openingstijden met Pasen

Gewijzigde openingstijden met Pasen

Maandag 13 april is het tweede paasdag. Het gemeentekantoor en de afvalscheidingsstations in Stichtse Vecht zijn dan gesloten. Op Goede Vrijdag (10 april) zijn de afvalscheidingsstations en het gemeentekantoor open. Op het gemeentekantoor geldt een aangepaste dienstverlening.


Varen in tijden van corona

Varen in tijden van corona

Het is mooi weer en de verleiding om het water op te gaan is groot. Toch vragen we je in deze tijden van corona goed na te denken bij wat je doet. Ook op het water gelden de aangescherpte regels van de overheid. Ze zijn ook van invloed op de bediening van bruggen en sluizen, en op andere voorzieningen.


Al onze corona-informatie op 1 plek

Al onze corona-informatie op 1 plek

Er is veel informatie over corona. Graag helpen we: op onze menupagina vind je het overzicht. Van afval, evenementen tot kinderopvang en hulp voor inwoners.


Verzoeken om wegafsluitingen

Verzoeken om wegafsluitingen

We zien dat het druk is en krijgen veel vragen over het afsluiten van wegen. Om iedereen de kans te geven een frisse neus te halen, willen we liever geen wegen afsluiten. Houd alsjeblieft rekening met de 1,5 meter afstand. Blijf nu en komend weekend zo veel mogelijk thuis of rond je eigen huis.


Hotel Breukelen tijdelijk ingezet als zorg- en herstelhotel

Hotel Breukelen tijdelijk ingezet als zorg- en herstelhotel

Van der Valk hotel Breukelen is vanaf gisteren tijdelijk ingericht en ingezet voor de opvang van zieke en herstellende patiënten met het coronavirus. In het hotel, dat in zijn geheel beschikbaar is voor de opvang, zijn 217 kamers beschikbaar. Opvang van patiënten kan alleen na verwijzing van huisarts of ziekenhuis.


Huwelijken: aangepaste vorm

Huwelijken: aangepaste vorm

Trouwen in Stichtse Vecht wordt intiem en kleinschalig. Om te kunnen voldoen aan de aangescherpte maatregelen om het coronavirus onder controle te krijgen, zijn er bijvoorbeeld minder aanwezigen.


Gedecoreerdenbijeenkomst afgelast

Gedecoreerdenbijeenkomst afgelast

De traditionele ontvangst van inwoners met een Koninklijke onderscheiding in Stichtse Vecht is verplaatst naar volgend jaar. De voor zaterdag 25 april geplande bijeenkomst is vanwege de coronacrisis afgelast. Alle 400 gedecoreerden in Stichtse Vecht hebben hier een brief over ontvangen.


Save the date: Online informatiemoment subsidieprogramma 2021-2024

Save the date: Online informatiemoment subsidieprogramma 2021-2024

De gemeenteraad stelt voor de zomer het nieuwe subsidieprogramma 2021-2024 definitief vast. Daarin staan de subsidies die de gemeente van plan is te verstrekken. Graag geven we je de gelegenheid om het concept subsidieprogramma te bekijken en online vragen te stellen. Vanaf 20 april meer informatie op onze website!


Vacatures

Vacatures

Ben je op zoek naar een baan met veel verantwoordelijkheid? Wil jij werken aan maatschappelijke vraagstukken, waarbij je invloed hebt op de dagelijkse leefomgeving van onze inwoners? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Onze 400 medewerkers werken dagelijks aan de ontwikkeling van onze groene, diverse gemeente. Bekijk onze openstaande vacatures.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content