header_sv
Week 27 - 4 juli 2019

Werk Zuilense Ring: rijbaanafsluiting 5 tot 8 juli

Werk Zuilense Ring: rijbaanafsluiting 5 tot 8 juli

Van 5 juli 20:00 uur tot 8 juli 05:00 uur wordt er gewerkt aan de viaducten op de Zuilense Ring (N230). De N230 is dan afgesloten voor de richting Amsterdam-Rijnkanaal > A2. De N230 is wel open voor de richting A2 > Amsterdam-Rijnkanaal. Het verkeer wordt omgeleid via de A-wegen: A2, A12, A27 en de N230 (Zuilense Ring). Er zal een tekstkar staan om iedereen te wijzen op de afsluiting van de toerit vanaf de Sweserengseweg.


Geef de gemeente een schrijftip

Geef de gemeente een schrijftip

Als inwoner ontvangt u brieven, e-mails en wijkberichten. We hopen dat u de informatie vanuit de gemeente altijd duidelijk vindt en begrijpt. Helaas is dat nog niet altijd zo. Ontvangt u van ons een bericht met onbegrijpelijke woorden en zinnen? We horen dit graag! Zo kunnen we onze communicatie met de inwoners verbeteren. Lees meer op www.stichtsevecht.nl/duidelijketaal


Duidelijke taal van de gemeente

Duidelijke taal van de gemeente

Ruim 60 belangstellenden mochten we afgelopen dinsdag 2 juli verwelkomen op onze inspiratiesessie over Duidelijke Taal. We organiseerden deze bijeenkomst omdat we het belangrijk vinden om duidelijke taal te spreken en te schrijven. Burgemeester Yvonne van Mastrigt en gemeentesecretaris Annette van Hussel ondertekenden de landelijke direct duidelijk-deal.


Midzomerbijeenkomst op 11 juli

Midzomerbijeenkomst op 11 juli

Komt u ook naar de Midzomerbijeenkomst op donderdag 11 juli van 17:30 – 20:00 uur? Als inwoner, vereniging of ondernemer van de gemeente bent u van harte welkom in park Goudestein in Maarssen. Meld u alstublieft uiterlijk 8 juli hiervoor aan. Aanmelden kan bij Noortje Arts door een e-mail te sturen naar  evenementen@stichtsevecht.nl of bel naar 14 0346.


Spreek de gebiedsregisseur in Tienhoven

Spreek de gebiedsregisseur in Tienhoven

Op woensdag 10 juli houdt gebiedsregisseur Willemijn Luchtenbelt spreekuur. Tijdens het spreekuur kunt u terecht met vragen of ideeën om de leefbaarheid of de sociale samenhang in uw buurt te verbeteren. U bent van 10:00 en 12:00 uur van harte welkom in het Dorpshuis De Veenkluit, Dominee Ulferslaan 25 in Tienhoven.


Ontwerpbestemmingsplan Breukelerwaard 2

Ontwerpbestemmingsplan Breukelerwaard 2

Het ontwerpbestemmingsplan Breukelerwaard 2 ligt vanaf vrijdag 5 juli tot en met 15 augustus ter inzage. Het plan voorziet in de bouw van twee nieuwe woningen op het adres Breukelerwaard 2. Deze woningen komen in de plaats van de bestaande agrarische bedrijfsgebouwen.


Voorontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwersluis’

Voorontwerpbestemmingsplan ‘Nieuwersluis’

Gemeente Stichtse Vecht werkt aan een actualisatie van de regels waaraan ontwikkelingen en initiatieven getoetst worden. Het zogenoemde bestemmingsplan. Het bestemmingsplan geldt voor de dorpskern van Nieuwersluis. Het bestemmingsplan zal grotendeels de bestaande situatie vastleggen. We behouden de karakteristieke waarden van Nieuwersluis.


Mooie 2e editie van de 12 kernen toertocht

Mooie 2e editie van de 12 kernen toertocht

Zondag 30 juni vond de tweede 12 kernen toertocht van Stichtse Vecht plaats. In totaal genoten bijna 200 deelnemers van de prachtige routes langs de zonovergoten 12 kernen van de gemeente. De deelnemers brachten met het inschrijfgeld ruim 1000 euro bijeen voor het Jeugdfonds Sport Stichtse Vecht.


Zwem4daagse in ’t Kikkerfort 27 t/m 30 augustus

Zwem4daagse in ’t Kikkerfort 27 t/m 30 augustus

Van 27 tot en met 30 augustus 2019 is de 36e Zwem4daagse in ’t Kikkerfort in Breukelen. Iedereen met zwemdiploma A kan meedoen aan dit mooie evenement. De Zwem4daagse is meer dan alleen banen zwemmen: het is extra gezellig, je werkt naar een mooi doel en maakt zelfs kans op leuke prijzen!


Campagne Vrijwilligersprijs Stichtse Vecht 2019

Campagne Vrijwilligersprijs Stichtse Vecht 2019

Vrijwilligerswerk is onmisbaar voor het sociale leven in de wijken en kernen van onze gemeente. Om dit werk te waarderen en vrijwilligers in het zonnetje te zetten, organiseert gemeente Stichtse Vecht samen met Gilde Stichtse Vecht en de Vrijwilligerscentrale Stichtse Vecht elk jaar de Vrijwilligersprijs. Het Gilde heeft de oproep om te nomineren verstuurd naar de vrijwilligersorganisaties in onze gemeente.


Terugblik gemeenteraadsvergadering 1 en 2 juli

Terugblik gemeenteraadsvergadering 1 en 2 juli

Op maandag 1 en dinsdag 2 juli vergaderde de gemeenteraad onder meer over de omgevingsvisie, de woonvisie en de regionale huisvestingsverordening. U kunt een samenvatting van de vergadering bekijken op de website van RTV Stichtse Vecht. Op dinsdag 9 juli staat de laatste gemeenteraadsvergadering voor de zomervakantie gepland. Hierin wordt de Kadernota besproken. 


Merle Schweppe is de nieuwe kinderburgemeester

Merle Schweppe is de nieuwe kinderburgemeester

Merle Schweppe uit Breukelen volgt Britt Klomp op als kinderburgemeester van Stichtse Vecht. Het tienjarige meisje kreeg 45,6 procent van de stemmen. In totaal zijn gisteren bij de online verkiezingen 1.797 geldige stemmen uitgebracht. Ole Roelofs behaalde 34,3 procent van de stemmen en Irene Tennekes kreeg 19,1 procent van de stemmen.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content