header_sv
Week 28 - 11 juli 2019

Werk Zuilense Ring: rijbaanafsluiting 12 tot 15 juli

Werk Zuilense Ring: rijbaanafsluiting 12 tot 15 juli

Van 12 juli 20:00 uur tot 15 juli 05:00 uur wordt er gewerkt aan de viaducten op de Zuilense Ring (N230). De N230 is dan afgesloten voor de richting A2 > Amsterdam-Rijnkanaal. De N230 is wel open voor de richting Amsterdam-Rijnkanaal > A2. Het verkeer wordt omgeleid via de A-wegen, te weten: A2, A12, A27 en de N230 (Zuilense Ring). Het festival Ultrasonic op zaterdag 13 juli is bereikbaar. Het verkeer wordt omgeleid. 


Geef de gemeente een schrijftip

Geef de gemeente een schrijftip

Als inwoner ontvangt u brieven, e-mails en wijkberichten. We hopen dat u de informatie vanuit de gemeente altijd duidelijk vindt en begrijpt. Helaas is dat nog niet altijd zo. Ontvangt u van ons een bericht met onbegrijpelijke woorden en zinnen? We horen dit graag! Zo kunnen we onze communicatie met de inwoners verbeteren. Bekijk de videooproep van onze burgemeester: https://youtu.be/jbVVqiuN5Vo


Koninklijke onderscheiding voor Maarten van Dijk

Koninklijke onderscheiding voor Maarten van Dijk

Wethouder Maarten van Dijk (PvdA) kreeg tijdens de laatste gemeenteraadsvergadering voor het zomerreces een Koninklijke onderscheiding uit handen van burgemeester Yvonne van Mastrigt. Van Dijk mag zich voortaan Lid in de Orde van Oranje-Nassau noemen. Van Dijk ontving de onderscheiding omdat hij ruim 12 jaar raadslid is geweest voor de Partij van de Arbeid.


Stichtse Vecht zoekt nieuwe gemeentesecretaris

Stichtse Vecht zoekt nieuwe gemeentesecretaris

We zijn op zoek naar een waarnemend gemeentesecretaris voor een periode van 1,5 jaar. Hiervoor wordt gekozen zodat de nieuwe burgemeester, die begin 2020 zal starten, zo een oordeel kan vormen over de gewenste profiel voor de definitieve invulling van deze functie. De huidige gemeentesecretaris Annette van Hussel vertrekt naar de gemeente Amsterdam. Ze gaat daar aan de slag als directeur van het Projectmanagementbureau.


Werkzaamheden in Loenen aan de Vecht  op 12 juli

Werkzaamheden in Loenen aan de Vecht op 12 juli

Op vrijdag 12 juli tussen 9:00 en 13:00 uur is de weg ter hoogte van Oud Over 40a in Loenen aan de Vecht afgesloten voor doorgaand verkeer. Dit is vanwege het onderhoud en de aanleg van een gasleiding. U kunt omrijden via Hoefijzer, Moleneind, Vreelandseweg, Loenenseweg en de provinciale weg N201. Fietsers en voetgangers kunnen er wel langs.


Terugblik gemeenteraadsvergadering 9 juli

Terugblik gemeenteraadsvergadering 9 juli

Op dinsdag 9 juli werd de laatste raadsvergadering voor het zomerreces gehouden. Deze stond in het teken van de Kadernota 2020. Net als in vele andere gemeenten laat de kadernota een moeilijk financieel beeld zien. Stichtse Vecht moet tal van bezuinigingen van in totaal vier miljoen doorvoeren. Met het aannemen van de Kadernota 2020 zijn die keuzes gemaakt. Naast de bespreking van de Kadernota vielen een aantal zaken op. In het naprogramma van Rondom de Raad werd met de waarnemend burgemeester teruggeblikt op de laatste vergadering voor het zomerreces. 


Verkeersomleidingen dancefestival Ultrasonic

Verkeersomleidingen dancefestival Ultrasonic

Op 13 juli is het jaarlijkse dancefestival Ultrasonic. Er zijn wegafsluitingen door werkzaamheden van de Provincie aan de Zuilense Ring en Rijkswaterstaat aan de A2. Bezoekers van het festival die vanaf de A2 de Zuilense Ring willen oprijden worden via de A-wegen, namelijk A2, A12, A27 en de N230 (Zuilense Ring) omgeleid door middel van bebording. Op en rond het evenementterrein zijn verkeersregelaars.


Nieuwsbrief in de zomermaanden om de week

Nieuwsbrief in de zomermaanden om de week

Van 20 juli tot en met 1 september houdt het college zomerreces. In deze periode verschijnt deze nieuwsbrief om de week. Op 25 juli, 8 en 22 augustus ontvangt u onze nieuwsbrief. Fijne zomervakantie!   


Ontwerpbestemmingsplan Ter Aaseweg 5

Ontwerpbestemmingsplan Ter Aaseweg 5

Burgemeester en wethouders van gemeente Stichtse Vecht maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan Ter Aaseweg 5 in Nieuwersluis met ingang van vrijdag 12 juli tot en met donderdag 22 augustus 2019 ter inzage ligt.


Gemeentegrond kopen? Reageer voor 1 oktober

Gemeentegrond kopen? Reageer voor 1 oktober

Gemeente Stichtse Vecht voert vanaf 2017 het project Grondgebruik uit. Het doel van het project Grondgebruik is het regelen van het gebruik van gemeentegrond op plekken waar dat (nog) niet was gebeurd. Ook is het voor inwoners van de gemeente mogelijk om een aanvraag in te dienen om een strook gemeentegrond aan hun tuin toe te voegen.


Eikenprocessierupsen: bestrijding en tips

Eikenprocessierupsen: bestrijding en tips

De behaarde eikenprocessierups -de larve van een nachtvlinder- komt dit jaar meer voor. De gemeente neemt maatregelen en heeft tips. 


17 juli: ontdek dieren in wijkpark Maarssenbroek

17 juli: ontdek dieren in wijkpark Maarssenbroek

Op woensdag 17 juli wordt in het wijkpark van Maarssenbroek de ‘Ontdek- en beweegroute’ geopend. Dat is een beeldenroute van dieren die in het wijkpark voorkomen. Volwassenen én kinderen leren alles over bijvoorbeeld de schildpad en de kikker. Jong en oud kunnen bij elk beeld een oefening doen om er een actief uitje van te maken. De opening is om 14:30 uur bij de ingang van de Struintuin.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content