header_sv
Week 30 - 25 juli 2019

Volgende week geen nieuwsbrief

Volgende week geen nieuwsbrief

Van 20 juli tot en met 1 september houdt het college zomerreces. In deze periode verschijnt deze nieuwsbrief om de week. Volgende week is er geen nieuwsbrief. Die ontvangt u op donderdag 8 augustus weer. Vanaf donderdag 5 september komt de nieuwsbrief weer wekelijks uit. Geniet van de zomer!  


Anti-inbraaktips tijdens de vakantie

Anti-inbraaktips tijdens de vakantie

De zomervakantie is aangebroken in Stichtse Vecht. De komende weken gaan veel mensen weer op vakantie. Om ervoor te zorgen dat het huis er bij thuiskomst nog hetzelfde uitziet, geven wij u graag een aantal preventietips mee.


Nationale Sportweek: doet uw vereniging mee?

Nationale Sportweek: doet uw vereniging mee?

In 2019 vindt de Nationale Sportweek plaats van vrijdag 20 t/m zondag 29 september. Voor sportaanbieders is het het perfecte moment om nieuwe mensen aan uw sport en club te binden. Als sportaanbieder kunt u bijvoorbeeld een evenement, workshops of trainingen organiseren, waar iedereen gratis aan mee kan doen. Als u uw activiteiten doorgeeft, gaan wij ze promoten!


Scholing voor vrijwilligers in de sport

Scholing voor vrijwilligers in de sport

Ieder jaar heeft Sportpunt Stichtse Vecht een nieuw scholingsprogramma voor sportaanbieders. Dit jaar organiseren we nog 3 scholingen: de masterclass ‘Sponsorwerving en behoud’ op 18 september, de cursus ‘Meer sponsors in korte tijd’ op 8 en 24 oktober en de workshop ‘Levensfase benadering’ op 11 november.


Werk A2 dit weekend: enkele op- en afritten dicht

Werk A2 dit weekend: enkele op- en afritten dicht

Dit weekend, van vrijdag 26 juli tot 29 juli van 19.00 uur tot 05.00 uur zijn afrit (6) Maarssen, op- en afrit (7) Utrecht Leidsche Rijn en oprit (8) Utrecht-Centrum van de A2 richting Amsterdam afgesloten. Ook afgesloten zijn de verbindingsweg A12/A2 ter hoogte van knooppunt Oudenrijn, komende vanuit Den Haag richting Amsterdam en de oprit (6) Maarssen van de A2 richting Amsterdam.


Training ‘Tips voor langer fietsplezier’

Training ‘Tips voor langer fietsplezier’

In samenwerking met de provincie Utrecht en de Fietsersbond biedt gemeente Stichtse Vecht voor 60-plussers de mogelijkheid deel te nemen aan de gratis training Tips voor langer fietsplezier. Deze vindt plaats op donderdag 29 augustus, van 9.30-15.30 uur, in Boom en Bosch, Markt 13 in Breukelen.


Voortgang werving gemeentesecretaris

Voortgang werving gemeentesecretaris

Op de vacature voor gemeentesecretaris Stichtse Vecht hebben 24 personen gereageerd. Na selectie zijn er 6 personen voor een kennismakingsgesprek uitgenodigd. Uiteindelijk is er één kandidaat overgebleven. In augustus volgt het afrondende gesprek, waarna we de naam van onze nieuwe gemeentesecretaris bekend maken.


Kerkweg: herstel middenspanningskabel

Kerkweg: herstel middenspanningskabel

Vandaag en vrijdag van 7:00 t/m 16:00 uur is er een om-en-om regeling ingesteld op de Kerkweg in Maarssen-Dorp.  Er moet een kabel hersteld worden, omdat er een risico is op grotere storingen. Al het verkeer kan passeren, mogelijk met vertraging.


Veilig zwemmen: kijk eerst op zwemwater.nl

Veilig zwemmen: kijk eerst op zwemwater.nl

Een frisse duik: heerlijk met deze temperaturen. Maar niet overal is het zwemwater veilig en schoon. Zwemwater van slechte kwaliteit vergroot de kans op huid-, maag- en darmklachten. Kijk op zwemwater.nl waar het water veilig en schoon is.  


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content