header_sv
Week 42 - 17 oktober 2019

Stuur foto’s in voor nieuwe raadzaal

Stuur foto’s in voor nieuwe raadzaal

We verbouwen het Koetshuis bij Boom en Bosch in Breukelen tot nieuwe raadzaal. Vanaf medio mei 2020 vergadert daar de gemeenteraad. In de foyer (hal) van de nieuwe raadzaal komt onder andere een digitale schilderijlijst met foto’s van inwoners. Om deze schilderijlijst te vullen kunnen inwoners digitale foto’s, genomen in Stichtse Vecht aanleveren. Stuurt u ook uw mooiste foto in?


Nationale Archeologiedagen in Stichtse Vecht

Nationale Archeologiedagen in Stichtse Vecht

Afgelopen vrijdag 11 en zaterdag 12 oktober deed Stichtse Vecht mee met de Nationale Archeologiedagen. In de bibliotheek in Maarssen-dorp waren de archeologische vondsten van de 16e eeuwse afgebrande boerderij Zogweteringlaan 4 te zien.


Burgernet ook via Facebook Messenger

Burgernet ook via Facebook Messenger

Meer dan 2.4 miljoen deelnemers maken samen met de politie en gemeente de buurt veiliger. Ruim 20% van de Burgernetacties is succesvol: een vermist persoon wordt teruggevonden of een verdachte wordt aangehouden. Burgernet heeft verschillende kanalen. U kunt kiezen voor de Burgernetapp, voor sms- of spraakberichten en voor Twitter. Facebook Messenger komt hier nu bij. Doe mee met Burgernet: m.me/BurgernetNederland


Inloopavond Mobiliteitsonderzoek goed bezocht

Inloopavond Mobiliteitsonderzoek goed bezocht

Op 10 oktober was er een inloopavond in Bisonspoor over het mobiliteitsonderzoek Maarssenbroek. Dat is is uitgevoerd om te laten zien hoe meerdere ontwikkelingen daar het verkeer beïnvloeden. Zo'n 60 inwoners waren aanwezig en konden vragen stellen. In een video geven wethouder Klomps van verkeer en de verkeerskundige van het adviesbureau een toelichting op het onderzoek.


Help mee wijkpark Maarssenbroek mooier te maken

Help mee wijkpark Maarssenbroek mooier te maken

Heeft u ideeën of wensen om het wijkpark in Maarssenbroek groener, sportiever of leuker te maken? En wilt u zich inzetten om met elkaar nieuwe ideeën te realiseren? Of helpt u mee met de uitvoering van ingebrachte plannen? Sportpunt Stichtse Vecht hoort het graag. Of eet met ons mee op 6 november tussen 17.00-19.00 uur bij het ideeënfestijn in het MEC in Maarssen.


Stremming Westelijke Drecht (Loosdrecht)

Stremming Westelijke Drecht (Loosdrecht)

Van 1 november tot en met 31 december is er een stremming ter hoogte van Westelijke Drecht ter hoogte van het Trekpad. De afsluiting is nodig omdat Waternet bezig is om de dijken langs het Waterleidingkanaal op te hogen en te versterken waar nodig. Bij vorst kan het werk langer duren, tot uiterlijk 14 januari 2020.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content