header_sv
Week 44 - 31 oktober 2019

Spreekuur gebiedsregisseur Breukelen

Spreekuur gebiedsregisseur Breukelen

Iedere eerste dinsdag van de maand houdt de gebiedsregisseur van de gemeente spreekuur in Breukelen. Het eerstvolgende spreekuur is op dinsdag 5 november. Tijdens het spreekuur kunt u terecht met vragen of ideeën om de leefbaarheid of de sociale samenhang te verbeteren. Het spreekuur is van 10:00 tot 11:00 uur in wijkcentrum Over-Noord. U bent van harte welkom!


Stremming Westelijke Drecht (Loosdrecht)

Stremming Westelijke Drecht (Loosdrecht)

Van 1 november tot en met 31 december is er een stremming ter hoogte van Westelijke Drecht ter hoogte van het Trekpad. De afsluiting is nodig omdat Waternet bezig is om de dijken langs het Waterleidingkanaal op te hogen en te versterken waar nodig. Bij vorst kan het werk langer duren, tot uiterlijk 14 januari 2020.


6 november: spreekuur Nigtevecht

6 november: spreekuur Nigtevecht

Op woensdag 6 november van 10:00 tot 11:00 uur houdt gebiedsregisseur Olivier de Jonge Oudraat spreekuur. Tijdens het spreekuur kunt u terecht met vragen of ideeën om de leefbaarheid of de sociale samenhang in uw buurt te verbeteren. Locatie: Dorpshuiskamer, Jonkheer Huydecoperstraat 1 in Nigtevecht.


Sportraad zoekt nieuwe leden

Sportraad zoekt nieuwe leden

Heeft u hart voor sport en beweging? Wilt u meedenken vanuit 1 van de kernen van onze gemeente, of vertegenwoordigt u 1 of meerdere verenigingen, word dan lid van de Sportraad!


Actie “Doe je licht aan” van start in Stichtse Vecht

Actie “Doe je licht aan” van start in Stichtse Vecht

Woensdag 30 oktober gaven Julian Steenbeek van de politie Maarssen, kinderburgemeester Merle, Juliette Hattink en wethouder Jeroen Willem Klomps het startsein voor de landelijke actie. Op een aantal fietspaden in Maarssen sprayden zij met krijt het sjabloon op de weg: ‘Zet je licht aan’.


Pleegzorg: als het thuis echt niet meer gaat

Pleegzorg: als het thuis echt niet meer gaat

Van 30 oktober tot en met 6 november wordt voor de vijfde keer de Week van de Pleegzorg gehouden. Met deze actieweek wil Pleegzorg Nederland, onderdeel van Jeugdzorg Nederland, aandacht vestigen op pleegzorg en het tekort aan pleegouders. Op 2 november van 13.00 tot 16.00 uur is er bij Scharlei, Dorpsstraat 31 in Loenen aan de Vecht een bijeenkomst waar iedereen welkom is om te praten en informatie te vragen.


Afvaltheater op Graaf Florisschool in Loenen

Afvaltheater op Graaf Florisschool in Loenen

Nog voordat de kern van Loenen aan de Vecht over gaat op het omgekeerd inzamelen van afval, is de Graaf Florisschool al goed bezig. Deze koplopers werden vandaag getrakteerd op een voorstelling van de Verrukkelijke Vuilnismannen. Tijdens de show vol acrobatische toeren complimenteerde wethouder Linda van Dort de kinderen met de manier waarop zij afval scheiden.


Informatieve commissievergaderingen

Informatieve commissievergaderingen

Wat is de stand van zaken van de Hazeslinger in Breukelen? Wat zijn de bezwaren bij het Harmonieplein in Maarssen? En wat betekent de nieuwe inburgeringswet voor Stichtse Vecht? Kom naar de informatieve commissievergaderingen op 5 november. U bent van harte welkom!


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content