header_sv
Week 50 - 12 december 2019

Wat doet u met het kerstboomnet?

Wat doet u met het kerstboomnet?

Heeft u een échte kerstboom in huis gehaald? Daar zit natuurlijk een net omheen. En die moet bij het restafval, ook al lijkt het net van plastic. Anders blokkeren de sorteermachines. Helpt u mee afval goed scheiden?


Gewijzigde openingstijden rond feestdagen

Gewijzigde openingstijden rond feestdagen

Rond de feestdagen is het gemeentekantoor op andere tijdstippen geopend dan u gewend bent. Zo is vandaag het gemeentekantoor vanaf 14:00 uur gesloten vanwege een personeelsbijeenkomst. De afvalscheidingsstations zijn wel geopend. Kijk voor alle wijzigingen op onze website.


Tijdelijke parkeermaatregelen bij Merenhoef

Tijdelijke parkeermaatregelen bij Merenhoef

Het project Merenhoef in Maarssen-Dorp is volop in aanbouw. Waar er wordt gebouwd levert dit helaas bijna altijd overlast op voor omwonenden en bezoekers. De overlast bij de Merenhoef gaat nog ongeveer 6 maanden duren. Er zijn tijdelijke parkeermaatregelen genomen.


Maarssen: inhijsen van recreatiewoning

Maarssen: inhijsen van recreatiewoning

Woensdag 18 december tussen 7:00 en 17:00 uur is de Westbroekse Binnenweg ter hoogte van nummer 8 afgesloten. Een hijskraan gaat een recreatiewoning inhijsen. Verkeer kan omrijden via: Maarsseveensevaart / Heuvellaan / Nedereindse Vaartdijk / Kerkdijk / Burgemeester Huydecoperweg. Fietsers en voetgangers kunnen wel langs het werk.


Doe mee aan de Ondernemerspeiling

Doe mee aan de Ondernemerspeiling

De gemeente doet weer onderzoek naar de tevredenheid van ondernemers over de dienstverlening van de gemeente. Via een digitale Ondernemerspeiling willen we inzicht hebben hoe tevreden de lokale ondernemers zijn. Een groot aantal ondernemers heeft een brief toegestuurd gekregen met het verzoek aan het digitale onderzoek deel te nemen.


Breukelen: opstelling kraan Heycoplaan

Breukelen: opstelling kraan Heycoplaan

Maandag 16 december is een deel van de Heycoplaan, nabij zorgcentrum ’t Heycop, in Breukelen afgesloten. De afsluiting is van 7:00 tot 18:00 uur. Er wordt een kraan opgesteld die nodig is om antennes op het dak van het zorgcentrum te kunnen plaatsen. Verkeer kan omrijden via de Heycoplaan / Zonswaert / Eendrachtlaan. Voetgangers en fietsers kunnen langs het werk.


Toezicht tegen ondermijnende criminaliteit

Toezicht tegen ondermijnende criminaliteit

De afgelopen 2 jaar heeft de gemeente, samen met partners, extra toezicht gehouden op het gebied rond de Maarsseveense Plassen. Uit de evaluatie die het college heeft vastgesteld blijkt dat onder meer illegale onderhuur is aangepakt en de woonplaats van een vuurwapengevaarlijke persoon is achterhaald. Ook zijn bijvoorbeeld openstaande schulden geïnd en zijn hennepgoederen in beslag genomen.


100e ondergrondse afvalcontainer geplaatst

100e ondergrondse afvalcontainer geplaatst

Op woensdag 11 december werd de 100ste ondergrondse afvalcontainer van 2019 geplaatst. Dit gebeurde in Loenen aan de Vecht. De plaatsingsploeg en stratenmakers kregen een taart als dank voor hun inzet.


Wie wordt de nieuwe burgemeester?

Wie wordt de nieuwe burgemeester?

Dat weten we vanavond! Dan is er een extra gemeenteraadsvergadering. De openbare vergadering start om 21:00 uur. De nieuwe burgemeester van Stichtse Vecht wordt dan in een publieke bekendmaking aan de raad voorgedragen.


Gemeenteraadsvergadering 17 december

Gemeenteraadsvergadering 17 december

Gebiedsplan Zuilense Vecht, de Hazeslinger in Breukelen en de aanvulling op de actualisatie van de woonvisie. Dit zijn de onderwerpen tijdens de gemeenteraadsvergadering die plaatsvindt op dinsdag 17 december.


Inloopavond Atlantische Buurt 19 december

Inloopavond Atlantische Buurt 19 december

Inwoners van deze buurt hebben vorig jaar bij de gemeenteraad een eerste opzet van een gebiedsvisie voor de ‘Atlantische buurt’ ingediend. Dit is de buurt tussen de Kennedylaan, Dr. Ariënslaan, Europalaan en Thorbeckelaan. De gebiedsvisie gaat over de toekomst van de buurt: hoe zorgen we er samen voor dat de bewoners daar er fijn kunnen wonen.


Succesvolle aftrap Sportakkoord Stichtse Vecht

Succesvolle aftrap Sportakkoord Stichtse Vecht

Ruim 50 betrokkenen uit onder andere sport, welzijn, zorg en onderwijs waren woensdagavond 11 december aanwezig bij de Aftrap van het Sportakkoord Stichtse Vecht. Onder leiding van Sportformateur Marja Nieuwenhuis werd een start gemaakt met de invulling van ons lokale sportakkoord, dat op 8 april helemaal klaar moet zijn.


facebook twitter youtube linkedin instagram
Dit is een uitgave van gemeente Stichtse Vecht.
Meer informatie vind je op stichtsevecht.nl
Contact
Mail: info@stichtsevecht.nl
WhatsApp: 06‌135‌34589
Bel: 140346
Bekijk de besluiten van het college van B&W.
Skip to content